keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kauden päättökokous 19.5.2018

Ilmottautuneita kokoukseen tuli 8 henkeä, joten joudumme väistämään Survo-Korpelan tilalta koska minimi ilmottautumismäärä ei tullut täyteen.

Täten jouduin pikavauhtia järjestelemään uuden paikan ja saimme rauhallisen pöydän Ravintola Figarosta.

Aloitamme siis klo 14.00 Figarosta ja pidämme nopean kokouksen jossa siis on vain yksi esittelyasia josta teemme päätöksen sitten syyskokouksessamme.

Tästä jatkamme ruokailulla jossa tarjolla tälläkertaa:

Alkuruoka
Grillattua tonnikalaa ja merilevää
Rapeita kasviksia ja seesamkastiketta

Gut von Beiden, Chardonnay Trocken, Saksa


Pääruoka
Glaseerattua ylikypsää häränrintaa ja maissipyreetä
guacamolea ja chimichurria

Da Vinci Brunello, Italia


Jälkiruoka
Marjoja ja marenkia
kermavaahtoa ja coulis (marjakastike)

Isäntänä toimii luonnollisesti Presidentti Jani Pihlajamäki.



Teretulemas!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti